HASAP
Inteligentní řešení systémů a standardních procesů v energetickém hospodářství.
Optimalizace spotřeb energií a médií. Hospodárnost provozu.
SICOTRONIC - z tisku
18.1.2017 Přečtěte si článek o Sicotronicu, který vyšel v časopise GASTRO Report MINUTKA (pod...
Více >>
Colsys - Automatik, a.s.
Colsys - Automatik, a.s.
6.1.2016 V roce 2015 začala naše společnost významněji spolupracovat se společností Colsys Aut...
Více >>
Obchodní zastoupení Sicotronic GmbH
30.4.2015 HASAP Consulting, s.r.o. je novým obchodním zastoupením pro systémy SICOTRONIC 5000 ...
Více >>
Archiv aktualit

Školení zaměstnanců

1-72926701-10023679

V potravinářských a gastronomických provozech, v rámci jednotlivých pracovních činností a úkonů, musí být zaměstnanci odborně způsobilí k vykonávání těchto činností tak, aby svým neodborným zacházením s potravinami neohrozili zdraví potenciálních strávníků. Tuto povinnost ukládá Zákon č. 258/2000 Sb. o ochraně veřejného zdraví v platném znění, Vyhláška č. 490/2000 Sb. a Nařízení Evropského parlamentu (ES) č. 852/2004 (kapitola č.12). K odborné způsobilosti zaměstnanců ve stravovacích provozech patří mít povědomí o ochraně veřejného zdraví a dalších odborných vědomostí.

Odborná školení

Osnovu školení připravujeme na míru  individuálním potřebám našeho zákazníka s ohledem na sortiment, množství, rozsah zabezpečovaných služeb aj. Školíme přímo na provozech našich zákazníků, popř. jinde.

Školení AKC ČR

Naše firma dlouhodobě spolupracuje s Asociací kuchařů a cukrářů ČR (AKC). V rámci této spolupráce  provádíme školení zaměstnanců jednotlivých poboček v oblasti dodržování  zásad Správné výrobní praxe.
Jsme dlouhodobým partnerem pro celoživotní vzdělávání zaměstnanců AKC ČR od roku 2004.
Školení v regionech (pobočkách):
- pobočka Brno
- pobočka Jižní Čechy
- pobočka Karlovy Vary
- pobočka Mariánské Lázně
- pobočka pražská a středočeská
- pobočka Severní Čechy
- pobočka Severní Morava a Slezsko
- pobočka Šumava
- pobočka východní Čechy

 

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.