HASAP Gastro software (HGS)
Aktivní nástroj pro řízení systémů HACCP
Vzdělávací část
- požadavky na stavební a prostorové uspořádání provozu, schémata, studie
- komplexní definice celého provozu
- podrobný popis všech používaných technologií a materiálů ve vztahu k jednotlivým částem provozu
- teorie nebezpečí vzniku kontaminace pokrmů
- požadavky na výrobu pokrmů z hlediska teplot a časů pro příjem, skladování, přípravu, konečnou úpravu, expedici a výdej
- problematika tvorby systémů HACCP
- sanitační plány
- personalistika a povinnosti zaměstnanců
- základy osobní hygieny
- legislativa
Aktivní část
- automatické zavedení systému HACCP a jeho následné provozování
- každodenní zacházení s pokrmem v návaznosti na receptury s možností vkládání a editace vlastních receptur
- způsoby měření teplot a časů v nejrizikovějších technologických postupech
- dokumentace o prováděných činnostech a jejich zaznamenávání
- sanitační plány (Ecolab, JohnsonDiversey, Atotech CZ, ETOL)
- vedení personální agendy
- automatické zavedení systému HACCP a jeho následné provozování
K software dodáváme a zajišťujeme
- licenční přístupy na více PC
- instalaci
- funkční propojení programu HGS Datalog2 pro stacionární monitorování teplot/vlhkostí a časů
- modul importu dat – propojení se stravovacími programy - řešeno individuálně dle požadavků
Minimální požadavky na počítač pro činnost programu HASAP Gastro Software:
procesor Pentium 1 GHz, 1 GB operační paměti, 1 GB volného diskového prostoru,, mechanika CD-ROM, monitor s rozlišením alespoň 1 024x6768 operační systém MS Windows 2000 SP4 a vyšší , Internet Explorer 6 a vyšší, síťový protokol TCP/IP. Nainstalovaný ovladač libovolné tiskárny (tiskárna nemusí být fyzicky připojena).
Pro datový server se doporučuje alespoň procesor Pentium 1 Ghz, 2GB RAM, 1 GB volného místa na pevném disku.
Up grade HASAP Gastro Software
Pro zachování efektivního využívání našeho HGS ho pravidelně aktualizujeme s ohledem na platnou legislativu, vylepšení funkčnosti a stability softwaru dle připomínek od zákazníků i vlastních testovacích zjištění apod.
Soubory